ISPLIVAO DŽEJEV TESTAMENT! Otkrivene BITNE stvari, imao je OVO, a čekajte da čujete šta je ostavio svojoj djeci- MNOGI ĆE OSTATI RAZOČARANI (FOTO)

0
138

Nakon što je legendarni pjevač Džej Ramadanovski sahranjen, u medijima je sada glavna tema njegova ostavština, kao i pitanje da li je šta ostalo iza pokojnog pjevača, i koliko je toga ostalo. Zna se da je Džej bio pravi boem, te se pretpostavlja da je većinu onoga što je zaradio da je već i razdijelio, tako da se pretpostavlja da mu je ostao samo njegov stan na Dorćolu, a o tome malo više zna njegov prijatelj Acko Nazirović koji je novinarima rekao ovo:

” Mislim da od nasljedstva nema ništa. Džej je volio sve da dijeli. Prije više od dvadeset godina dok sam živio u Beču, imao je sef u banci. Rekao mi je tada, “hajde da ideš sa mnom, u tebe imam povejrenja.” Tada je imao oko 470.000 maraka, koje je prebacio u drugu banku. Nosili smo mu torbu, da ih prenese. Još mi je rekao “Džoni, ako nas neko napadne, znati ću da si nas onda namjestio, jer si samo ti znao da idemo”. Uvijek je znao da se našali”

Acko je rekao da sumnja da je ostalo bilo šta od nasljedstva, ali da se nada da je barem nešto ostalo njegovim kćerkama koje su divne žene i za primjer svima, a kakav je Džej bio sa novcem, Acko je opisao uz pomoću ove anegdote: ” Bili smo na svadbi u Puli, zovem ga u tri ujutru da krenemo na spavanje. On ne ide, ostane i u dva sata popodne dolazim do recepcije, a on igra kolo sa kuharima, konobarima i ljudima koji rade u hotelu i sve ih kiti novčanicama od pedeset eura. Kaže “neka, i oni imaju djecu, mi smo uzeli pare sinoć kada smo pjevali”. Takav je bio on”