ISPLIVALI POTRESNI DETALJI O DALILINOJ KĆERCI- Mina Vrbaški sve saznala- TEŠKO JE BOLESNA- Dalila joj slala pare, ali da Dejan ne sazna (FOTO)

0

Svi smo svesni čestih drama, svađa i kontraverzi koje se svakodnevno dešavaju u rijaliti programu Zadruga. Pre par dana se digla sva moguća prašina oko ponovnog ulaska dobro poznate starlete Mine Vrbaški. Ona je svojim ulaskom podigla još veči nivo tenzija među ostalim učesnicima Zadruge. 

Nakon što je ušla, počela je da “rešeta sve redom” novim informacijama koje je prikupila dok je bila napolju. Samo je bilo pitanje vremena kada će saznati nešto o još jednoj učesnici Zadruge, Dalili Dragojević. Pa je tako od njene drugarice saznala neke užasne stvari.

Izgleda da je Mina saznala neke informacije o Dalilinoj navodno bolesnoj kćerci, koju je usvojila jedna porodica iz Austrije. Ta devojčica ima urođenu srčanu manu. Saznala je i da je Dalila krišom slala novac toj porodici za lečenje, a da Dejan i ne zna za to.

Mina je nekim ljudima u poverenju rekla da je sve to od Dalila od Dejana krila kako on ne bi znao da je Dalila rodila dete kojeg se odrekla. Mina je navodno planirala da sve to javno otkrije, ali za sada mudro šuti. Inače ranije njih dve su često imale svađe, pa kada je Mina saznala za ovu priču, promenila je mišljenje o njoj.

Imala je plan da sve to ispriča Caru, kako bi se on uverio s kim ima posla, ali priznala je da ne želi da je grize savest zbog toga. Inače, dalilin otac je pre nekog vremena demantovao priču da Dalila zapravo ima dete, govorići da je to čista glupost, te da se kune svojim životom da to nije tako.