ISPLIVALE SLIKE MILENE SA MIKOM?! Advokat poručio: “DA JE NAPASTVOVAO OVDJE, NE BI SE SMIJALA! Očito je uživala” STRAŠNO, sve je objavljeno JAVNO (FOTO)

0
218

 Mlada glumica Milena Radulović, je pokrenula pravu lavinu na ovim prostorima sa svojim ustupom i ispoviješću, tako da su  djevojke i žene širom regije počele da govore os vojim teškim iskustvima i zlostavljanjima koje su doživjele. Mileni predstoji velika borba, a Aleksićevi advokati su već krenuli sa prljavim udarcima

Tako je u jednim srpskim medijima objavljena fotografija na kojoj su Milena i Aleksić zajedno sa drugim učenicima iz škole, a Aleksićev advokat ističe kako se Milena na slici smije, i da niko ko je silovan se ne bi smijao ovako, a navodno je fotografija napravljena 2013. godine, mjesec dana nakon prvog silovanja Logično je da obrana mora da radi svoj posao, ali su ljudi prilično iznenađeni načinom na koji to rade.

Aleksićev branilac je rekao kako će se nastaviti “hajka i linč na njegovog klijenta” i da će on svaki dan dostavljati materijale koji neće ići žrtvama u prilog,a  mnogi su ostali užasnuti na advokatovu rečenicu:  “DA VIDIMO DA LI SE NEKO SMIJE TAKO SREĆNO, A DA JE PRETHODNO ZLOSTAVLJAN.”