ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA SILVANE SA ĆERKOM Svi kažu da je ista majka, a Gordana je imala smao 12 godina kada je poginula! (FOTO)

0

Pre tačno 45 godina je čuvena pevačica Silvana Armenulić nažalaost izgubila život u saobraćajnoj nesreći. Svi su bili svesni kakvu veličinu od pevačice smo izgubili, pa je definitivno ostala u historiji jugoslovenske muzike i estrade kao jedna od najvećih. Njene pesme se i danas pevaju, a mnogi poznati pevači redovno izvode njene pesme. 

Ona je iza sebe ostavila supruga i ćerku Gordanu, koja je u tom trenutku imala 12 godina. Gordana je mnogo puta za medije izjavila da joj je život bez majke bio jako težak i da je još uvek nije prebolela. Poznato je da je Silvana svoju ćerku uvek vodila sa sobom i da su mnogo bile vezane jedna uz drugu. Danas njena ćerka Gordana ima 58 godina te je profesorica matematike u jednoj beogradskoj gimnaziji i ima dva sina.

Na instagramu postoji jedna stranica koja je posvećena liku i delu pokojne Silvane, pa se nedavno pojavila zajednička slika njih dve, na kojoj tačnije Silvama mazi svoju ćerku po glavi. Mnogi komentarišu da je Gordana nasledila lepotu od svoje pokojne majke.

Da podsetimo, Silvana je nažalost poginula u saobraćajnoj nesreći 10. oktobra 1976. godine na autoputu Begrad – Niš. Sa njom su zajedno stradali i njena sestra Mirjana Bajraktarević i violinista Rade Jašarević. Ostala je upamćena po svojoj vokalnoj interpretaciji narodne muzike i sevdalinki. Mnogi od vas ne znaju da je njeno pravo ime Zehra Bajraktarević, te je rođena u Doboju u Bosni i Hercegovini, a sa svojih 13 godina je otišla živeti u Sarajevo kod svoje tetke. Nedugo nakon toga je počela da peva po kafanama, te je na taj način krenula njena muzička karijera.