Isplivala neviđena slika Dare Bubamare: Niko ne može da je prepozna, na šta OVO liči – “Ona priča o parama, pa neka se seti sebe i svoje prošlosti, sirota!”

0

Mnogi su svesni kakav uticaj na medije imaju javne estradne ličnosti na prostorima Balkana. O njima se svakodnevno piše, a mnogi od njih su česti akteri nekih kontraverzi i šokantnih situacija. Poznato je i to da u mnogo slučajeva i oni sami namerno naprave nešto tako kako bi bili zastupljeni u medijima. 

Najveće zvezde po tom pitanju su svakako Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša. Također imamo i one koje su manje poznate te koriste provokativne izjave i skandale kako bi skrenuli pažnju na sebe i bili u centru medijske pažnje. Čist primer toga je i pevačica Dara Bubamara, koja je već dugi niz godina na estradnoj sceni. Nedavno je izjavila kako će njena deca ići u školu isključivo sa bogatom decom, a svako malo je sa nekim drugim muškarcem u vezi koji je poprilično mlađi od nje.

Mnoge ljude, a verujemo i njene kolege nervira njeno bahato ponašanje prema nekim određenim stvarima i sličnim kontraverzama, ali ona sledi šablon Jelene Karleuše, koja nije izdala novu pesmu godinama, a svakako dobro prolazi sa zaradom na osnovu skandala. Dara Bubamara je jako popularna i na društvenim mrežama, gde na instagramu ima gotovo pola miliona pretplatnika.

Naime, njena najnovija objava u vidu instagram storija je navela mnoge medije da pišu o fotografiji koju je objavila. Na toj fotografiji je zapravo ona kada je bila mala devojčica, davno pre silnih solarija, plastičnih operacija i drugih sličnih zahvata. Usledili su brojni pozitivni komentari na njenu sliku. Komentarišite sliku! Da li uopšte možete da prepoznate sličnosti?