Isplivala neverojatna fotografija prve dame Francuske- SVI GLEDAJU U SAMO JEDAN DETALJ- Ovo je ona u ranoj mladosti- KAKVA LJEPOTA (FOTO)

0

Svi verovatno znaju ko je Emanuel Makron. On je već dugi niz godina predsednik Francuske. Zanimljivo je i to da je on zapravo najmlađi predsednik Francuske ikada. Mnogi od vas zapravo ne znaju o njegovom privatnom životu, a kada je u pitanju on postoji jedna veoma čudna stvar. U nastavku teksta saznajte o čemu je reč!

Malo od vas znaju da je njegova žena po imenu Bridžit dosta starija od njega, a još je više čudno na koji su se zapravo način njih dvoje upoznali, te kako je počela ljubav između njih dvoje. Naime, on je Bridžit upoznao kada je imao samo 15 godina, te mu je ona tada predavala u školi. Makron je tada u razred išao zapravo sa njenom kćerkom.

Bridžit ga je starija pune 24 godine, te kada su se njih dvoje upoznali, ona je je već bila u braku i imala troje dece. Jedne prilike u razgovoru sa novinarima je otkrila da svako veče, nakon svih obaveza koje imaju, često razgovaraju o tračevima i stvarima koje su taj dan čuli vezane za njih dvoje. Ona je također dodala da je njena glavna misija da zaštiti svoga muža.

Mnogim ljudima smeta to što je ona mnogo starija od svoga supruga, mada je on bio taj koji je nju zavodio, a ne ona njega u vreme kada mu je bila profesorica. Jedan od tračeva koji je prati je taj da je ona u mladosti bila muškarac, te da je promenila spol. U nekoliko navrata je poručila da će tužiti sve medije koji budu pisali takve laži o njoj. Ovih dana se na društvenim mrežama pojavila i jedna fotografija iz njene rane mladosti, te fotografija pokazuje, koliko neistine ima u nekim medijskim teorijama. Na fotografiji se vidi prelepa, mlada djevočica koja će kasnije da preraste u prelepu ženu, diplomiranu profesoricu francuskog i latinskog jezika, te prvu damu države Francuske.