ISPLIVALA ISTINA O POREKLU SAŠE POPOVIĆA: Pred vama su do sada NEPOZNATI podaci

0

Saša Popović je jedan od najpoznatijih ličnosti na našoj estradi. Njegov put ka zvijezdama nije bio nikako lagan, a poznato je da je on bio direktor Grand produkcije, a kada je prodai svoje dionice GRanda, zaradio je 20 miliona dolara. Poznato je da se uvijek trudio i vrijedno radio i zato je sve što ima i ostvario. Nakon svoje prodaje dionica, otkrio je da se povlači iz javnosti i da ide u penziju, ali nije mogao izdržati jer nije navikao da ne radi ništa, pa se vratio u Grand.

Saša je rođen u Novom Sadu 1954 godine i tu je živio do 1996 godine, a zatim se preselio u Beograd. Odrastao je u parhorijskoj kući sa bakom i djedom, roditeljima i starijom sestrom. NJegov djed je bio sveštenik 30 godina, a pričalo se i to da je u Nikolajevskoj crkvi odslužio vjenčanje Mileve i Alberta Ajnštajn. Saša je imao veliku ljubavm a to je bio nogomet, i sa osam godina je počeo trenirati u jednom klubu i tu je bio nekoliko godina. Iako je bio jako posvećen, trudio se, ali njegov život je krenuo u drugom smjeru. Otac mu je kupio harmoniku i planirao da nastavi u tom smjeru, te se očev trud i isplatio.

Saša je svoj put započeo upisom u nižu muzičku školu, a strast prema muzici je i dalje nastavio. Uz pomoć roditelja je osnovao i orkestar Lira Show sa kojim je stekao veliku popularnost. Nakon mnogih nastupa po Srbiji, došlo je do velikog pomaka u njegovoj karijeri, kada je Milovan Milić Minimax podijelio snimak njihovog nastuoa svojoj publici u emisiji Pretežno vedro.