ISPLIVALA FOTOGRAFIJU KOJU SU SVI ŽELELI DA VIDE: Ivana Uraganka BEZ KOREKCIJA, svi bulje u njen NOS! (FOTO)

0

Svedoci smo koliko je grupa Hurikejn popularna poslednjih godina. Ova grupa koja se sastoji od tri cure žare i pale estradnu scenu kako svojim hitovima i spotovima, tako i svojim izgledom i spotovima. Njih tri zaista privlače mnogo medijske pažnje gde god da se pojave i šta god radile.

Mi vam danas donosimo jednu priču koja je o jednoj o članica Hurikejna, a to je Ivana Nikolić. Ona je prepoznatljiva po svojoj visini i vitkoj figuri, te i pevačkoj sposobnosti. Ivana Nikolić je srpska pevačica koja je popularnost stekla kao jedna od članica ženske grupe Hurricane (Harikejn). Rođena je 16. aprila 1995. godine u Nišu. Živi i radi u Beogradu. Ivana se pre pevačke karijere profesionalno bavila plesom i modelingom. Učestvovala je u raznim evropskim takmičenjima, te osvajala brojne nagrade. Višestruka je državna prvakinja u plesu.

Poznato je i to da je ona imala dosta korekcija na sebi. Inače je rekla da je uradila nos i usta i kako kaže nimalo se ne kaje zbog toga. Dodala je da podržava svakog ko radi na sebi na bilo kakav način. Na jednom profilu na instagramu, koji se bavi raskrinkavanjem poznatih lica pre operacija je osvanula i njena slika kada nije imala estetske operacije. Usledili su brojni komentari vezani za njen nos. Jedan komentar je privukao dosta veliku pažnju i glasi ovako:

“Ne znam koji debil izmisli ovaj “patent – kokica nos” ali sve ga imaju, ja bih tužila hirurga da me ovako iskasapi, nemam ništa protiv operacija niti protiv ove devojke (lepa je svakako), ali je jezivo kakvi sve nesposobnjakovići daju sebi za pravo da “ulepšavaju” ljude”.