ISPLIVALA FOTKA NIKADA VIĐENE SUPRUGE SLAVKA ŠTIMCA! Misterija oko njih oduvijek vlada – njihove uspomene ne postoje

0

Neki od naših najboljih umjetnika i izvođača, te glumaca su i dalje aktivni, a inače je jedan od njih Slavko Štimac koji trenutno glumi u novom serijalizovanom projektu koji se zove “Crna svadba”, a koji se prikazuje na RTS televiziji pa njegovog lika inače možemo da opišemo tajnovitog, baš onakvog kakav je i sam glumac.

Još manje se inače znalo o njegovom privatnom životu jer on ne daje baš puno intervjua, dok je oznato da je on u braku sa umjetnicom Vesnom Golubović koja je 1980. godine diplomirala na fakultetu likovnih umjetnosti, a koja se poslije preselila u New York.

Kako se govori, to je za nju bila jedna veoma teška odluka i veliki rizik jer ona nije znala niti riječi engleskog jezika, a onda je trebalo da ide u New York.

Ipak, ona se na kraju veoma dobro snašla pa je postala i uspješna umjetnica koja je uspjela da organizuje razne izložbe i zidne instalacije, te je ona radila sa modernim baletima, pa se poslije i vratila u Beograd gdje se ona i u današnje vrijeme bavi sa umjetnošću.

Vesna se jednom prilikom odlučila da prisjeti vremena kada je otišla tamo i spomenula je kako je to za nju bilo veoma teško, ali da se sve dobro završilo i da joj se isplatilo što je otišla.

Inače su Slavko i Vesna veoma privatni ljudi za koje je poznato da su oboje uspješni, pa oni i nemaju baš puno vremena kako bi provodili zajedno, ali kada oni imaju vremena za sebe onda odlaze u obilazak raznih hercegovačkih manastira gdje oni vole otići na liturgije.