Isplivala Cecina slika iz mladosti: OVAKO je pevačica izgledala na MATURI, raj za muške oči (FOTO)

0

Mnogi od nas će se složiti da je Svetlana Ceca Ražnatović jedna od najvećih zvezda javne estradne i muzičke scene. Ona se počela relativno mlada baviti muzikom i ubrzo je već imala velike hitove, te postala popularna. Poznato je i to da je njen život popraćen kontraverzama iz privatnog života, najviše zbog činjenice što je bila u braku sa Arkanom. Također i njena deca su od rođenja u konstantnoj medijskoj pažnju, pa je to njena ćerka Anastasija iskoristila, te krenula majkinim stopama.

Svetlana Ceca Ražnatović, devojački Veličković, je srpska pop-folk pevačica i najveća zvezda srpske estradne scene. Obožavaoci su joj dali nadimke „Ceca nacionale“, „kraljica turbo-folka“, „majka nacije“ i „srpska majka“ što dodatno govori o njenoj popularnosti. Rođena je 14. juna 1973. godine u Žitorađi, selu u južnoj Srbiji.

Jedan od ključnih momenata u Cecinoj karijeri je bilo leto 1987. godine kada je upoznala harmonikaša, kompozitora i aranžera Mirka Kordića. On ju je zapazio u restoranu gde je pevala samo kada bi joj starije kolege dozvolile. Prepoznao je njen talenat i pitao je roditelje za dozvolu da je povede u Beograd.

Poznato je i to da Ceca nikada nije skrivala svoje fotografije iz mladosti, a po svemu sudeći nema razloga, jer je ova pevačica itekako bila lepa. Naime, ona se nedavno prisetila svoje mature, pa je fotografiju sa maturske večeri svojevremeno podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Ceca je svoju maturu proslavila 1991. godine, kad je već bila zvezdu u usponu i imala nekoliko velikih hitova, a za ovu priliku odabrala je odevnu kombinaciju koja će iznenaditi mnoge.