ISAK ŠABANOVIĆ SMRŠAO 17 KILA! OVAKAV STIGAO U STUDIO ZVEZDE GRANDA, EVO NA ŠTA LIČI, TOTALNO DRUGI ČOVEK…SVI GLEDAJU U OVAJ DETALJ! (FOTO)

0
295

U nastavku današnjega članka, riječ dvije o domaćoj sceni, ali danas ipak nećemo pričati i govoriti o estaabliranim zvijezdama, nego ćemo se fokusirati na zvijezde koje tek trebaju da zakucaju na vrata estradnog neba. Jedan od njih je svakako i mlada nadolazeća zvijezda, bosanac koji je eksplodirao preko noći, a njegovo ime je Isak Šabaanović, a ono po čemu je postao poznat je to što je identičan glas poput Mladena Vojičića Tife.

On se taakosada pojavio i na Zvezdama Granda, aa koliko su drušptvene mreže mjerilo jedne popularnosti pokzuje i podatak da je sada već na cifri od 120.000 folovera na ovoj društvenoj mreži. Vjerovali ili ne, on nije kupovaao folovere, a prije ove emisije, vjerovali ili ne, imao je samo 3.000 folovera na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Ako ste gledali malo prije u nekim emisijima, ili na nastupima, mogli ste vidjeti da je bio bucko, ali sada je izgledao više nego šlank, a kako je izjavio pred žirijem on je stegao kajš, probušio je kašiku i sada ima 17 kilograma manje. Žiri je bio fasciniran sa njegovim nastupom, i već sada poslije prvog nastupa može se reći da je jedan od glavnih favorita u cijelim Zvezdama Graanda.

Može se komotno reći da pjevači iz Bosne i Hercegovine u posljednjih par godina dominiraju u ovim taakmičenju. Kako se vaama sviđa ovaj novi i mladi perspektivni pjevač.