IPAK IMA NEŠTO..ŠOK ZA SVE- TONČI HULJIĆ VEOMA LJUT NA SVOGA ZETA PETRA GRAŠU- Saznalo se i zašto- Biće svašta (FOTO)

0

Svi se dobro sećaju šokantnog prekida Danijele Martinović i Petra Graše. Oni su tada privukli ogromnu medijsku pažnju iz dva razloga. Prvi je što su oboje jako uspešni pevači i javne ličnosti, a drugo je to što je ta veza zapravo trajala čak 23 veze.

U pomenutom skandalu je Petar Grašo proglašen kao glavni negativac prošle godine. Da stvar bude još gore, nedugo nakon toga je uskočio u vezu sa Hanom Huljić, od koje je stariji čak 14 godina. Hana je inače kćerka isto tako poznatog Tončija Huljića. Kao i što se moglo očekivati, i Danijela i Petar imaju svoje strane ove priče, a po mnogima Petar i nije toliko kriv koliko se pričalo u medijima. Poznato je i to da je Grašo silno želeo decu, koje Danijela iz zdravstvenih razloga mogla da ima.

Nakon što je počeo vezu sa Hanom, nakon samo 3 meseca se razglasilo da je trudna, što opravdava ovu gore činjenicu. Početkom marta ove godine su se i venčali. Mnogi žale Danijelu Martinović i izgleda da je sve ovo jako uticalo na nju pa se povukla iz javnosti. To da je emotivno slomljena i da joj je sve teško palo su potvrdili neki njoj bliski ljudi. Tako je odnos između Petra i Tončija, koji  je do tada bio poslovan postao i porodični.

Iz toga razloga je Tonči dobio inspiraciju za novu pesmu i veoma maštoviti spot u kojemu je opisao celu situaciju u svojoj porodici, te je rekao kako njegovu unuku već čeka sve, stamena baka i paranoični deda. On je otkrio da voli svoga zeta, ali i da je veoma ljut na njega, jer baš sada, kada Hana treba svu pažnju i kada treba uskoro da se porodi, on ima koncerte i nastupe svakoga dana.