Ionako više ne mogu da ga zadržavam jer NE MOGU DA MU RODIM DETE: Goca se SLOMILA i sve PRIZNALA!

0

Poznata Srpska pevačica Goca Tržan je u poslednje vreme ponovo u fokusu javnosti. Naima, ona pokušava da zatrudni vantelesnom oplodnjom sa svojim suprugom Rašom. Da podsetimo, ovo je njen drugi brak i svi se sećaju kako je prvi završio sa Ivanom, koji je postao poznat kao učesnik realitija u kojem je drugoj učesnici Miljani Kulić napravio dete. Goca iz prvog braka sa Ivanom ima kćerku Lanu, ali joj je velika želja da podari dete i sadašnjem suprugu Raši. 

Kako saznajemo, ona je pet puta do sada pokušavala zahvat vantelesne oplodnje. Zadnji put ga je radila u Pragu, te je nažalost dobila da su opet negativni. Rašina i Gocina borba da dobiju dete traje poprilično dugo, te ona kada svaki put govori o tome ima knedlu u grlu. Dovoljna je i činjenica da se za taj proces svaki put mora podvrgnuti teškoj hormonskoj terapiji koja je mnogo iscrpljuje, kazala je Goca.

Zbog svega toga, često su na udaru medija da će doći do razvoda upravo zato što ne mogu imati dete. Naime, oni se ne obaziru na takve komentare te Goca kaže kako ih nije niti briga šta drugi pričaju o njima. Oni ljudi koji ih bolje poznaju znaju da njih dvoje itekako dobro funkcionišu. Goca je tako nedavno izjavila i to da sada živi svoje najlepšte doba života.

Bitno je da se njih dvoje vole i poštuju a na račun razlike u godinama se i sami šale i prave viceve i njihov brak nije baziran samo na fizičkoj privlačnosti. Na kraju je Goca rekla da bi bilo besmisleno da ona Rašu zadržava na silu ako se jednog dana desi da on poželi da bude sa nekom mlađom i ljepšom ženom.