INDI RASKINULA VERIDBU! Pevačica sve potvrdila, a evo šta je poručila BIVŠEM! (FOTO)

0

Kada su u pitanju poznate estradne ličnosti, svakodnevno o njima možemo pročitati nešto novo. Postoje i oni o kojima se piše gotovo svaki dan, ali također i oni čija je karijera nekada davno doživela vrhunac, pa zatim otišla u zaborav. Jedan od takvih primera je svakako Indira Aradinović Indi, koja je pre nekoliko godina uspela da povrati svoju muzičku karijeru gde je nekada i bila. Danas vam donosimo njenu priču iz privatnog života o kojoj se u poslednje vreme piše u gotovo svim medijima. Saznajte o čemu je reč!

Indira Aradinović Indi je pevačica i estradna čiju su karijeru sve vreme pratile velike promene izgleda. Indirino prvo pojavljivanje u javnosti je bilo na audiciji za Zvezde Granda 2003. godine, ali nije ostvarila zapažene rezultate. Veliku popularnost je stekla nakon prvog albuma. Publiku je osvojila pesmama „Na rate“, „Bela haljina“, „Bato bre“ i duetom „Ekspresno“ s Bojanom Bjelićem. Upravo te pesme su joj donele mnogo novaca, koje nije mogla da sačuva, već je kupila nekoliko stanova. Rođena je 4.7.1986. godine u Beogradu.

Pevačica Indira Aradinović Indi bila je veoma srećna donedavno i često se hvalila da uživa u vezi sa izvesnim biznismenom iz Kopenhagena, ali je toj ljubavi sada došao kraj. Kako prenose mediji, pevačica je stavila tačku na dvogodišnju vezu, iako je među njima sve izgledalo bajno. Međutim, razlozi prekida njihove strasne ljubavi za sada su nepoznati javnosti. Indi je odgovorila na sve špekulacije ovako:

“Informacije su vam tačne, ali zaista bih u ovom trenutku izbegla da govorim na tu temu. Nadam se da me razumete. O bivšima sve najlepše. Slobodna sam i trenutno mi je jedina preokupacija karijera, muzika, projekti i nastupi. Srećna sam što se moja poslednja izdata pesma “Mafijaš” sluša na svakom ćošku, a za nove ljubavi uvek ima vremena”.