Incident Na Graničnom Prelazu Brod U Bosni – Granični Policajac Razbio Telefon Bosancu Zbog K0r0natesta (Video)

0

Na graničnom prelazu Brod prije nekoliko mjeseci se dogodio jedan bizaran incident, a u glavnoj akciji su bili policajci iz Granične policije i jedan državljanin Švajcarske.

Sve je snimljeno sad tokom ljeta, a nedavno je ovaj video zapis ugledao svjetlost dana, imati ćete priliku vidjeti videozapis koji je na kraju teksta, a masovno se dijeli.

Riječ je o čovjeku koji se zove Borče Stojanov, i njegovo mjesto prebivališta je Švajcarska. Želio je da posjeti sestru i zeta koji žive i rade u B i H; ali kako nije bio upoznat s mjerama i naredbama kriznog štaba, on je došao do velikih problema sa policijom.

Prilikom ulaska u Bosnu i Hercegovinu, on nije imao test na korona virus, a to je bio problem.

On je upitao gdje možete odraditi test, kako bi mu omogućili da uđe u BiH, a potom je policajac počeo da viče na njega, odnosno da galami.

On je zatim izvadio mobilni telefon da snimi tu akciju, da snimi reakciju policajca, ali to je samo dovelo do još većeg konflikta.

Jer je graničnom policajcu pukao film, pa je uzeo telefon i razbio ga:

U prilogu vam ostavljamo video zapis, da i sami pogledate i ocijenite ovu situaciju:

Ono što nas zanima sad, koga biste vi ovdje podržali, šta mislite ko je u pravu a ko nije? Da li je u pravu granični policajac koji je upotrijebio svoje ovlasti, ili ipak nije, u pravu je ovaj gospodin koji je krenuo da snimi sve ovo? Možete li nam reći nešto?