IMATE RIJETKU KOSU I PUNO VAM OPADA? Evo šta je rješenje: SVAKA ŽENA ŽELI OVO PROBATI, tajna je u 2 sastojka

0

Nema rasprave o tome da li želite da vam brzo raste kosa ili da ne raste. Odgovor je uvijek potvrdan, DA.

Kosa vam je gusta i bujna, zdrava, poželjna još uvijek, ali ne može se često postići radi faktora kao što su zagađenje, brzi način života, ili doba godine jednostavno.

Kosa opada više nego ranije ovisno o dobu godine, proljeće ili jesen.

Radi toga, našoj kosi je potrebno mnogo pažnje zbog toga, sva njega koja može da se obezbijedi jednostavnim korakom, kao što je da redovno perete kosu šamponom koji ova dva prirodna sastojka sadrže u sebi.

Riječ je o eteričnim uljima ruzmarina i mandarine, njih možete pronaći bez problema u parfimerijama, ili da pogledate u trgovinama zdrave hrane ili ako u vašem gradu imaju specijalizovane trgovine eteričnih ulja.

Ono što će biti potrebno je da po pet kapi esencijalnog ulja naspete u 700 mL šampona, poslije dobro bočiću protresite. Na uobičajen način nakon toga operite vašu kosu.

A ono što je najbolje kad je u pitanju ovaj trik je to što nemate nikakvih bojazni od zamašćivanja, budući kako je jako niska koncentracija ulja, a niži od uobičajenog je sadržaj masti ricinusovog ulja, koji se koristi za njegu kose najčešće.

Poslije samo mjesec dana primjenjivanja ovog trika, sigurno ćete i prve promjene primijetiti kad je u pitanju všaa kosa. Kako bude prolazilo vrijeme, ona će biti samo gušća i jača.

Nadamo se da ćete nas poslušati i iskoristiti ovaj trik koji ste dobili, a poslije nam se javite sa divnim vijestima.