IMALI SU TU HIRURZI PUNE RUKE POSLA: Ovako su naše TV zvijezde izgledale prije brojnih ESTETSKIH INTERVENCIJA!(FOTO/VIDEO)

0

Jedna vrsta novog normalnog je postala estetska hirurgija, pogotovo ako se bavite nekim od javnih poslova. A podrazumijevamo pod tim poslom da ste voditeljica, influenserka, pjevačica, glumica itd. Dame koje rade ovaj posao na neki način postavljaju standarde ljepote.

Sada se postavlja pitanje da li je lijepo ako je lažno, da li lažno u smislu da je osoba toliko stvari na sebi promijenila da nije ista osoba koja je bila prije svih silnih intervencija.

Na našoj estradni ima dosta takvih slučajeva, nažalost to utiče negativno na mlade djevojke, koje se na taj način sa svojim TV idolima upoređuju, jer nam takvi ljudi nameću standarde ljepote na višu razinu.

Razloge koje smo naveli gore su samo neki zbog čega dosta djevojaka želi da izgledaju kao gore navedene osobe, a to je za njih nedostužni, odlučili smo vam pokazati da nije sve kako izgleda.

Prva gore na slici je Nikolina Pišek, popularna voditeljka iz Hrvatske koja je uradila na sebi brojne operacije.

A u nastavku ćemo vam pokazati i kako je Dušica Jakovljević nekada izgledala dok je vodila manje popularne emisije, a danas je glavna voditeljka u Zadruzi i promijenila je poprilično svoj lični opis:

Pripremili smo za vas i jedan sjajni video zapis koji će vam sigurno pomoći i koji će vam biti od važnosti kad pogledate o čemu se radi.

Snimljen je videozapis gdje ćete moći vidjeti brojne voditeljke i poznate ličnosti kako su nekad izgledali, a kako izgledaju sad nakon transformacija, sigurno ćete se šokirati i iznenaditi kad vidite to.