IMA LI ŠTA JEZIVIJE?- Sahranili ga živog, na tri dana- ISPRIČAO SVE KADA JE IZAŠAO IZ GROBA (VIDEO)

0

Svako od nas je svestan da je život prolazan i da je smrt sastavni dio njega. Mnogi se moraju pomiriti sa tom činjenicom pre ili kasnije. Naravno da je normalno da gotovo niko ne voli da razmišlja o smrti, a ima i onih koji razmišljaju da bi kojim slučajem moglo doći do greške i biti živi sahranjeni.

Tako vam mi donosimo jednu jezivu i nesvakidašnju priču o čoveku koji se zove Džon Edvards. On je odlučio da tri dana i tri noći bude živ zakopan u sanduku ispod zemlje. Taj sanduk u koji je trebao biti zakopan je dosta sličan onome u kojeg se zaista kopaju pokojnici. Ovo zapravo nije bio pravi mrtvački sanduk jer u njemu ne bi mogao da preživi dugo bez kisika. Ovaj je imao i svoje osvetlenje te pristup internetu.

Ovaj čovek to nije uradio zbog zabave ili opklade. On je ovo uradio zbog humanitarne akcije, jer je nekada bio alkoholičar, ali više od dve decenije je čist i nije ovisnik. Inače ima 61. godinu. Njegova misija je bila isključivo da pomaže ljudima koji imaju slične probleme sa ovisnošću kao što je imao on.

Sazajemo da je Džon pre 27 godina našao utehu u veri i Bogu. On je izgubio mnoge prijatelje koji su također bili ovisnici o alkoholu i narkoticima. Veoma je popularan na društvenim mrežama, pa je zbog raznih poruka i pitanja koje dobija, odlučio se na ovaj potez koji je po njemu veoma simboličan. On je rekao da želi da odgovori na sva pitanja ljudi iz groba, prije nego li svi mi završimo u jednome od njih.