IMA JEDANAESTORO DECE OD OSAM OČEVA I NE PLANIRA DA SE ZAUSTAVI! Majka podigla buru u javnosti, svi je optužuju da rađa kako bi dobila pare od države, njen odgovor će vas šokirati! (FOTO)

0

Danas pišemo o jednoj možemo se složiti neobičnoj temi, a kako ste mogli zaključiti po samom naslovu članka, u pitanju je jedna majka i njena priča koja je mnoge ostavila u čudu. Koliko god da to zvuči nevjerovatno, ova priča je istinita i dolazi naravno iz Amerike, gdje se stalno dešavaju neke čudne stvari, a u pitanju je jedna žena koja se zove Fi i koja je majka čak 11 djece sa čak osam različitih očeva. Ona je putem poznate društvene mreže Tik tok objavila svoju priču te je uspjela jako brzo da privuče pažnju javnosti, a na nalogu ima preko 90 hiljada pratilaca.

@phieudoraa

Y’all be saying some of the dumbest things..#getsturdy #getsturdychallenge #bigfamily #kids #mindyabusiness #babymamatiktok

♬ original sound – PhiPhi🍭

Ona tu jak očesto postavlja klipove na kojima pleše, odgovara na pitanja svojih fanova, ali isto tako umije objaviti i neke dirljive video klipove gdje se igra sa svojom dječicom. Jako često se susreće sa kritikama koje su upućene na njen račun, kao i sa provlemima na koji su ljudi navikli da vide jednu porodicu, a zbog oga što ima toliko mnogo djece, ni jedan muškarac ne želi da ostane sa njom.

@phieudoraa

🥹🤭🙌🏻💕They are literally my world. 🌏💐

♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

Ona je riješila zbog toga objansiti situaciju svojim partnerima, pa je napisala ovo: “Ako bih mogla objasniti, ako imate jedan i oduzme jedan, dobijete nulu. A ako imaš 8 i oduzmeš 3 i dalje imaš 5”- reka je ona, ali je zbunila sa tim sve pratioce. Objasnila je da odlaskom ili smrti oca beba gubi svog tatu i da ako je ta jedna beba, il iviše njih nema više tatu. ali, ako je njih osam, i trojica odu ili umru, djeci će na kraju ipak ostati pet očeva.