Trenutno

Igor kroz suze i na koljenima moli SEVERINU DA MU SE VRATI- EVO NA ŠTA JE SVE SPREMAN- Javio se i Severinin ljubavnik i otkrio sve (FOTO)

Prema pisanju medija u Srbiji, čini se da je Igor upravo iz medija saznao da njegova, još uvijek zakonita supruga, pjevačica Severina Kojić ima novoga dečka i to vlasnika vinarije Tomislava Voštinića. Sad se saznaje da je Igor Očajan, te da radi sve da se pomiri sa Severinom, sa kojom se povremeno čuje otkako je ona napustila Srbiju prije pola godine. Izvor blizak Igoru je o njemu otkrio i ove stvari:

“Šokirao se kada je u novinama pročitao da mu je žena nevjerna i da je još ljetos sa tim Tomislavom krstarila po Jadranu. Odmah ju je pozvao i zatražio objašnjenje, ali je Seve sve vreme tvrdila da joj je Voštinić samo dobar prijatelj. Igor je uvjeren da ga laže, ali je spreman da pređe preko svega samo da sačuva njihov brak. Rekao joj je: “Ne zanima me šta je bilo, sve ti opraštam, samo mi se vrati”. Igora je ovo baš pogodilo, pa je počeo da posjećuje manastire u Srbiji i moli se Bogu da ponovo bude sa Severinom.”

Sa druge strane oglasio se i sam Voštinić te je i on rekao neke stvari u vezi  njegove veze sa Severinom, pa je u hrvatskim medijima rekao kako su ona i Severina samo dobri prijatelji, te da je istina da je ona dolazila u par navrata kod njega, ali da nikada nije bila sama, i da je tu bilo i drugih ljudi, te da se ništa nije desilo između njih dvoje. Poznavajući Severinu, gdje ima dima, ima i vatre

 

 

 

Oglasi – Advertisement
Top vijest