Trenutno Vijesti

I ONA ULAZI U ZADRUGU?! POP diva će imati poseban tretman i NAJVEĆI HONORAR do sada – EVO koju će svotu dobiti, past ćete u nesvijest KADA PROČITATE (FOTO)

Prema pisanju srbijanskih medija jedna od poznatih pjevačica sa ovih prostora, će ući kao takmičar u najgledaniji rijaliti svih vremena u regiji, Zadrugu. Naravno, ona je tražila i posebne uslove koje je produkcija prihvatila, a samo neki od njih su da može da spava dokle joj se prohtije, da redovno ima svog frizera kao i da joj se dio honorara, koji je najjveći do sada ikada isplaćen, isplati i prije ulaska u rijaliti.

Naime produkcija smatra da će im se ovo i te kako isplatiti jer će Romana Panić u Zadruzi iznijeti sve detalje oko velikog skandala u čijem je središtu bila. Prije nekoliko sedmica su svi mediji izvještavali o njenom hapšenju u Australiji jer je sa svojim dečkom pljačkala bankomate.

Ona je izručena Srbiji a sada se u medijima pojavila i vijest da ulazi u Zadrugu za honorara od 100 hiljada eura a uslov je da u rijalitiju iznese sve detalje o pljački i pritvoru u kojem je bila zajedno sa svojim partnerom Filipom u ovoj dalekoj zemlji. Romana je i prije dobijala ponude za učešće u rijalitijima ali ih nije prihvatala jer u igri nikada nije bila ovolika suma novca.

Mediji pišu da je Romana u više navrata dolazila na sastanke sa produkcijom kojima je svaki put iznosila neki novi zahtijev. Jedan od njih je bio i da ona ne ostane u Zadruzi devet  mjeseci kao ostali takmičari, nego samo pet. Prema onome što me medijima prenio jedan dobro obavješteni izvor ona u Zadrugu treba ući oko Nove godine.

Oglasi – Advertisement