I CECIN I ARKANOV SIN JE IŠAO U ALEKSIĆEVU ŠKOLU GLUME- Nije želio više da ŠUTI, sada je rekao ISTINU- NJEGOVE RIJEČI LEDE KRV U ŽILAMA

0
87

Cijela Srbija je u velikom užasu i nevjerici, nakon što se podigla velika prašina kada je mlada i popularna glumica Milena Radulović izašla u javnost sa svojom pričom u kojoj je opisala svoje iskustvo silovanja koje je doživjela u školi glume za djecu i mlade kod Miroslava Mike Aleksića, i to upravo od strane Aleksića.

U vezi toga su se javno oglasile mnoge poznate ličnosti koje su većinom dale podršku mladoj glumici. Saznalo se i da je sin pjevačice Cece Ražnatović, Veljko išao u ovu školu, a njegove riječi na neki način lede krv u žilama, a on je u vezi ovoga slučaja na društvenim mrežama rekao ovo:

” Išao sam samo na pet časova kod Mike Aleksića i napustio, vidio sam odmah da to nije za mene. Ukoliko se ove optužbe pokažu kao tačne, nadam se da će ga država Srbija osuditi najstrože moguće. Prema takvim ljudima, silovateljima, milosti nema. Za pedofile pogotovo, odmah smrtna kazna” – izjavio je Veljko, a mnogi su potvrdili da se slažu sa njim.