HVALI SE LUKSUZOM I LAGODNIM ŽIVOTOM, Da li je život popularne ZORANE JOVANOVIĆ zaista takav??? (FOTO) (FOTO)

0

Živimo u svetu kada se sve svodi na društvene mreže i slične stvari, popularnost i luksuzan život. Mnogi ljudi koji ne mogu sebi priuštiti lagodan i luksuzan život prate takve ljude na društvenim mrežama gde oni redovno “serviraju” fotografije i sadržaj. Da nije uvek tako kako se predstavalja na internetu prijem je i današnja priča koja ja privukla veliku medijsku pažnju u poslednje vreme. Saznajte o čemu je zapravo reč!

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, je najpopularnija modna blogerka na Balkanu. Rođena je 10. maja 1990. godine u Beogradu. Ima polubrata iz očevog prvog braka. Majka Vesna je želela da je nazove Kruna jer ju je smatrala krunom svog života i braka, ali pošto je otac Zoran tada bio teško bolestan, dobila je ime po njemu. Ona je jako popularna na gotovo svim društvenim mrežama, naročito instagramu gde ima preko 800.000 pratitelja i svakodnevno postavlja sadržaj.

Zorana Jovanović Zorannah ne krije da voli luksuzan život pa je tako njen instagram profil prepun fotografija sa egzotičnih putovanja na koje redovno ide. Ipak, neretko se nalazi na meti kritika, a mnogi tvrde da ona opšte ne živi raspošno kao što to predstavlja na društvenim mrežama. Zorana se našla pred velikim problemom kada su klijenti počeli da prekidaju saradnju i otkazuju ugovore. Kako saznajemo od neimenovanog izvora, Zorana je u ozbiljnom problemu, ako ovako nastavi uskoro će bankrotirati. Nakon što joj je ugašena firma, njoj su reklame na društvenim mrežama bile glavni izvor prihoda, a sada je i to počelo da nestaje.

Ono čime se Zorana često hvali, je njen ogroman garderober koji je naizgled san svake devojke. Može se videti najmanje dvadesetak brendiranih torbi, kao i odeća koja vredi pravo malo bogatstvo. Sve to bilo  bi savršeno da Jovanovićeva svoje krpice ne prodaje na društvenim mrežama, i to kako su kupci primetili ovu fotografiju: