HVALA PLASTIČARU: Aleksandra Prijović promenila lični opis! Sada je lepotica, a ovako je izgledala pre operacija, šok, ni rođena majka je ne bi prepoznala! (FOTO)

0

Poznato je da je na estradi prisutno jako mnogo pevača i pevačica. Oni svakako moraju voditi računa o svome izgledu, pa zato redovno treniraju ali, poznato je  se veliki broj njih podrvgao estetskim opereracijama naročito kada su u pitanju pevačice, pa tako izmene izgled lica, ali i delova tela. Ipak, to je jedna potreba na koju se mnogi ljudi odluče ukoliko moraju. 

Pisali smo recimo i o Anastasiji Ražnatović koja je relativno mlada a već je odradila nekoliko estetskih operacija na svome licu. Isto tako, jedan od najboljih primera je i Aleksandra Prijović, koja je već nekoliko godina u centru je javnosti, a ono što je naročito zanimljivo jeste kako je izgledala pre više od 5 godina, odnosno kada se tek pojavila na audiciji Zvezda Granda.

Tako je nedavno izašla jedna usporedbe dve fotografije ove pevačice, za koju smo uvereni da niste imali priliku videti ranije. Može se jasno video kako je nekada izgledala ova mlada pevačica. Ona se nakon dobrog plasmana i obećavajuće karijere podvrgla čitavom nizu plastičnih operacija koje su od nje napravile prepoznatiljivu lepoticu i iz godine u godinu ona izgleda sve bolje.

S obzirom da znamo da mnoge pevačice liče jedna na drugu, kao recimo Marina Visković i Anastasija Ražnatović, mnogi Aleksandru upoređuju sa Cecom. Ono što možemo reći je da nisu plastičari krivi već trendovi lepote koji su popularni kako u svetu, pa tako i kod nas na Balkanu. Mi vam tako donosimo par njenih fotografija od pre ali i sada a objavljeni su na zanimljivoj instagram stranici pod nazivom pravo_lice_vip gde imamo takozvane usporedbe svih pevačica od pre i nakon što su se povrgle operacijama.