Hrvati POPLJUVALI po srpskoj pjesmi za EVROVIZIJU: Pjevate o PROSTITUCIJI! Sanja Vučić im svima ZAČEPILA USTA, “Pa ovo je užas!”

0
330

Kako kaže Sanja Vučić, ona je ovaj tekst napisala za 15 minuta, ali nikada ne bi pomislila da tako zvuči. Grupa “Hurricane”, ove godine će se predstaviti na Euroviziji Srbiju pjesmom “Loco, loco”. Ova pjesma procjenjuje preko 2 miliona pregleda, a već stoji na vrh liste u nekoliko zemalja.

Pjesma će uvijek sadržati pozitivne komentare, ali isto tako i negativne. Pojedini Hrvati su odlučili izvrijeđati Uraganke, te i njihovu pjesmu “Loco, loco”.

Ovo je čisti užas, zar da na Evrosong ide pjesma sa porukom da Srbija ima velikih problema sa prostitucijom?! – glasio je jedan od komentara, također ih je ocjenio sa “dva dinara”, a uz to su pohvalili nakadašnju predstavnicu – Jelenu Tomašević.

Neki su govorili da je Srbija znala slati kulturne i pristojne pjevače, baš kao što je jednom prilikom poslala i Jelenu Tomašević, ona se nije morala skidati da bi je čuli. Sanja Vučić se odlučila oglasiti povodom ovakvih negativnih komentara.

Nemam vremena za ovakve komentare, niti za malicioznim tekstovima na račun naše pjesme. Meni se sviđa pjesma, kao i spot a predviđam im ulazak u finale. Svima želim najbolje, kao i nama. Ovog puta ćemo probati nešto drugačije, ako uspijemo, super, ako ne, bar smo pokušali. – rekla je iskreno Sanja.