HOROR MISTERIJE IZ OVOG SELA I DALJE SE PREPRIČAVA: Bilo je crveno i LEDILO KRV u žilama (FOTO)

0

Horor i triler filmovi su nešto što mnogi od nas rado volimo da gledamo, ali kada se nešto slično tome desi u pravom životu, to je onda nešto drugo. Mnogo je takvih filmova upravo snimljeno po istinitim događajima, a mi vam donosimo jednu takvu priču zbog koje se mnogima ledi krv u žilama.

Neki od vas su možda i čuli za misteriju pod nazivom “Čudovište iz Fetvudsa”. To je jedna od najstrašnijih misterija i priča u istoriji Amerika. Desila se davne 1952. godine, kada se nekoliko dečaka igral na jednoj farmi u blizini grada Fletvudsa u Zapadnoj Virdžiniji. Oni su odjednom na nebu videli neobičnu pojavu, koja se činila da pada na susednu farmu.

Nakon toga su utčali u kući te ispričali svima kako je na farmu porodice Fišer palo, nakon što su se na nebu pojavila neobična svetla. Gospođa po imenu Ketlin Mej im je poverovala i pristala da ode sa njima u šumu i da vidi o čemu je zapravo reč. Brzo se razglasila ta priča, te im se pridružilo nekoliko meštana. Među njima je bio i jedan član Nacionalne garde po imenu Judžin Lemon.

Na brdo koje je bilo iznad farme prvi se popeo deao po imenu Nil, te je bio šokiran prizorom koji je video. Rekao je da je vidio iznad zemlje crvena svetla koja su lebdela i pulsirala. Tu se također nalazilo i biće koje je izgledom podsećalo na čoveka, ali je bio dosta visočiji. Lice mu je bilo ovalnog oblika i crvene boje, te je proizvodio čudne zvukove.

Kada su ostali došli do tog mesta, videli su isti prizor. Kasnije su za mediji pričali kako su videli čudovište koje je visoko oko tri metra. Osetio se čudan smrat koji je podsećao na metal koji gori. Zbog toga su ih bolele oči i teško su disali pa su se vratili i o svemu obavestili policiju. Kada je policija otišla na to mesto, nije zatekla ništa od onoga što su ljudi govorili. Ostatak pročitajte ovde.