HOĆE LI NEKO DA REAGUJE? – UZNEMIRUJUĆI SNIMAK IZ BEOGRADSKOG PARKA, DEVOJČICA VUČE CRTU SA BETONA! Roditelji, deca VAM se DROGIRAJU na vaše oči! (VIDEO)

0

Svi smo svesni koliko je droga prisutna na našim ulicama. Svako ko želi da proba drogu je može nabavini na svakom koraku. Naravno da je koncentracija droge u gradovima veća, ali i u manjim sredinama je također zastupljena. Svi roditelji ovog sveta, kao što je i prirodno, misle da je njihovo dete najbolje i ne razmišljaju o činjenici da bi upravo njihovo dete moglo da nabavi i proba drogu.

Nedavno se pojavio jedan strašan snimak na društvenim mrežama gde se jasno vidi kako jedna devojčica uzima drogu. Na snimku se vidi da je još uvek trajao dan, a pored nje je stojala školska torba, što upućuje na to da još uvek ide u školu. Kada se uzmu sve ove stvari u obzir, to da djevočica povlači liniju sa klupe je previše šokantna. Ona je također sve vrijeme gledala okolo i osvrtala se da je ne bi ko primetio.

Pomenuti snimak je nastao od strane jednog stanara iz obližnje zgrade, koji je sve to primetio i snimio. Na snimku se također pojavi i jedan muškarac sa navučenom kapuljačom na glavi. On se zapravo ponašao kao da uopće nije niti primetio šta ta devojka zapravo radi. Kada je došao do nje, pitao ju je da se upoznaju.

Čovek koji je snimio ovaj video je napisao da se nada da će roditelji ove devojčice videti snimak. Nastali su brojni komentari, a jedan komentar je bio zanimljiv. Neko je napisao da on sa ovim videom zapravo neće ništa promeniti, jer se deca zapravo, po njegovom mišljenju vaspitavaju do 12. godine, dok je posle za sve kasno. Veoma je tužno i zabrinjavajuće i to da ovo zapravo nije prvi snimak koji je nastao u javnosti, a koji pokazuje kako neko mlad konzumira drogu. Ne tako davno, pojavio se na primer još jedan snimak, gde se vidi muškarac kako na isti način uzima drogu sa sedišta javnog prevoza i to pred zaprepaštenim putnicima. Video ove devojčice možete pogledati ovde.