Trenutno Vijesti

HITNO UKLJUČENJE MLADENA MIJATOVIĆA: Desio se HOROR! UŽASNA VIJEST POTRESLA CIJELU ZEMLJU

U posljednje vrijeme je sve više nasilja prisutni u regionu, bilo da se radi o porodičnom ili vršnjačkom ili nasilju bilo koje druge prirode. Ljudi su pod stresom i živci lako pucaju ali ništa ne može opravdati okrutnost prema drugom živom biću. Kada je u pitanju vršnjačko nasilje najnovija vijest nam stiže iz Kikinde odakle je izvještavao novinar TV Pinka Mladen Mijatović koji je rekao da slučaj koji se desio u ovom gradu u sebi ima i elemente horora.

Prema informacijama koje Mijatović ima, majka jednog dječaka je prijavila da je on napadnut u blizini crkve Svetog Kozme i Damjana u Kikindi. Njen sin je star samo 11 godina a napala su ga dva dječaka koji su ga srušili sa njegovog bicikla koji je vozio i onda ga počeli maltretirati i iživljavati se nad njime.

Vezali su mu i ruke i noge a zatim su ga polijevali vodom, zakopavali i pokrivali pijeskom pa čak pokušavali i da ga bace sa jedne nezavršene zgrade a cijelo vrijeme su ga nemilice udarali. Dječak je zadobio teške tjelesne povrede i morali su potražiti pomoć u bolnici a majka nastradalog dječajka je odmah o svemu obavijestila policiju koja je uspjela vrlo brzo identifikovati počinitelje.

Saznalo se da se radi o dva brata koji imaju 11 i 13 godina a o svemu je policija obavijestila i tužilaštvo u Zrenjaninu koje je zatražilo da im policija dostavi detaljan izvještaj o ovom slučaju. Evidentno je  da su zakazali i porodica i društvo a kakav ishod će slučaj imati, obzirom da se radi o djeci koja se ne mogu krivično goniti ostaje da se vidi.

Oglasi – Advertisement