HIT SNIMAK NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Pogledajte šta Didi Džej planira da kupi u Novoj godini, video odmah postao viralan!

0

Naime, u današnjem članku donosimo vijestu koja će, sigurni smo i vas nasmijati baš kao što je i mnoge kada je Didi Džej iznijela svoje planove za 2023. godinu. Pjevačica ne prestaje da izlazi na naslovnim stranam zbog svojih izjava koje mnoge ostave u šoku, pa tako mnogo puta njene objave budu šerovane po društvenim mrežama.

Upravo to se desilo i ovoga puta kada je davala izjavu te otkrila cijeloj publici na pitanja koja su joj postavljali novinari. Prvo pitanje je bilo čime planira sebe počastiti u novoj godini, a njen odgovor je sve nasmijao te je postao vralan u rekordnom roku.

– Šta planiram da kupim? Pa, planiram svašta da kupim! Ja bih jako volela, kada zaradim svoj novac od karijere i svega što se dešava, volela bih da kupim jednu veliku vilu na Beverli Hilsu -izjavila je pjevačica te izazvala lavinu komentara i smijeha na svim društvenim mrežama, a posebno na Ttwiteru i Tik Toku.

Tako je i prije nekog vremena pjevačica izazvala burne reakcije kada je priznala da podržava gej paradu te da im pjeva često, a nije joj ni problem to uraditi džabe. Također dosta se komentarisalo o njenom rijalitiju koji se emitovao, kako pevačica tvrdi na američkom tržištu, te je prokomentarisala da bi prodala i za domaće televizije.