HIT NAD HITOVIMA- OVA RADNJA CRNOGORKE NA PLAŽI NAPRAVILA HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA- Uhvaćena je kako ovo radi PRED SVIMA (FOTO)

0

Svi su jedva dočekali proleće nakon zime, ali čini se da je proleće nekako prošlo jako neprimetno i da već imamo leto zbog velikih temperatura koje nisu karakteristične za ovo doba godine. Bilo kako bilo, letnja sezona godišnjih odmora se bliži i svi jedva čekaju da se dočepaju neke morske obale. Poznato je da je za ljude koji su sa Balkana najpoznatije destinacije Hrvatska i Crna Gora. Tu se svakako poslednjih godina uključila Turska i Grčka.

Ono što je karakteristično za sve ljude koji letuju je to da objavljuju mnogo fotografija sa tih odmora na društvenim mrežama, kako bi se pohvalili kako uživaju. Također ima i onih kojima smetaju neke radnje koje turisti rade na plažama i mi vam danas predstavljamo nešto što je nedavno privuklo veliku medijsku pažnju.

Nedavno je jedna Crnogorka postavila fotografiju sa opisom “osnovna oprema”, te je tako ismijala takozvane “paradajz turiste” i time privukla ogromnu medijsku pažnju ali i na društvenim mrežama. Na fotografiji se vidi komad hljeba, isečeni paradajz i konzerva paštete, dok se u pozadini vidi lep pogled na more. Ova fotografija je verovatno zasmetala svim onim koji ovo rade dok su na moru.

Uz tu fotografiju je napisala i opis “Počela je sezona”. Nakon ove objave je krenula lavina komentara i uvreda na njen račun, ali isto tako i na cene smeštaja kao i na gostoprimstvo u Crnoj Gori. Mnogi su napisali komentare da im nema ništa bolje od paradajza i paštete na plaži. Kojoj vi skupini pripadate? Pišite nam u komentare!