Haris Berković ne prestaje da šokira svojim izborima, OVAJ PUT U PITANJU KOLEGICA KOJA JE STARIJA 15 GODINA! Nećete verovati ko je u pitanju: RODITELJI NE ŽELE NI DA ČUJU!

0

Cijela veza između mladih pjevača Harisa Berkovića i Rade Manojlović propraćena je medijski. O njihovoj vezi se dugo pisalo te nagađalo da li Harisovi roditelji prihvataju Radu, što zbog godina što zbog vjere. Kasnije se ispostavilo da je Rada dobrodošla u Harisovu porodicu, baš kao što je i on u njenu. Radin otac je par puta istakao kako izuzetno cijeni i poštuje Harisa jer vidi da je njegova kćerka sretna pored njega te da mu je to jedino bitno.

Nakon njihovg raskida za Harisa se nije dugo čulo, a onda je procurila informcija kako je Haris našao novu djevojku koja je starijaod njega čak 15 godina. Da se podsjetimo, nakon što je rakinuo sa kolegicom on nije htio komentarisati ništa dok je Rada na svom instagram profilu objavila priču kojom je potvrdila njihov raskid.

Međutim ni nakon novih špekulacija Haris nije htio davati nikakave izjave, ali je njegov menadžer bio sasvim jasan kada je rekao da su to totalne izmišljotine. Da li pokušavaju sakriti novu vezu kako ne bi opet javnost komentarisala i osuđivala, baš kao što je to bio slučaj i sa Radom još uvijek ne znamo ali nam ostaje da pratimo dalja dešavanja.

– Istina je da nema ništa više sa Radom Manojkolović , ali nema ni novu djevojku. Slobodan je. Njih dvoje su raskinuli odavno, tako da se već navikao na to. Radi i uživa sa svojom porodicom u Gradačacu – rekao je Harisov menadžer i stavio tačku na sve navode u medijima.