Haos u Americi jednostavno ne prestaje – Broj preminulih od korone prerastao 100 hiljada, preko 40 miliona nezaposlenih i rasni nemiri širom cijele zemlje! – Savjeti za deset
Vijesti

Haos u Americi jednostavno ne prestaje – Broj preminulih od korone prerastao 100 hiljada, preko 40 miliona nezaposlenih i rasni nemiri širom cijele zemlje!

U protekla tri mjeseca skoro pa sve države unutar SAD-a su doživjele toliki haos da mnogi misle da se Amerika nikada neće uspjeti oporaviti od 2020. godine.

Geopolitika cijelog svijeta je potpuno okrenuta, a nesagledive posljedice su toliko ogromne da čak ni najhrabriji analitičara svijeta nemaju hrabrosti da ih prognoziraju.

Sjedinjene Američke Države su trenutno na jednoj ogromnoj prekretnici koja bi mogla da promijeni tok historije čovječanstva, a trenutni nemiri se čine kao da bi mogli biti kraj Trumpa, ili će možda čak povećati njegovu moć?

Amerika je trenutno pod tolikom krizom da je mnogi stručnjaci porede krizom Japana nakon što su Hirošima i Nagasaki tragično stradali nakon napada atomskom bombom.

Broj žrtvi korona virusa u SAD-u je znatno veći nego bilo gdje drugo u svijetu, gdje je pandemija uspjela da uzrokuje haos koji je sam od sebe mogao da stavi Ameriku u ogroman rizik.

Ove činjenice zaista ne slute na dobro.

Oglasi – Advertisement