HANA JE SLOMLJENA I TO PRED NOVU GODINU: PETAR GRAŠO REKAO KRAJ, NIJE IZABRAO ZAJEDNIČKI ŽIVOT

0

Naime, bračna kriza popularnog pjevača Petra Graše i Hane Huljić prethodnu godinu je izazivala pravu pometnju. Međutim oni se nisu oglašavali te potrvdili da li postoji kriza u njihovom braku, ali svi su sigurni da će izazvati pravu pometnju pjevačev novi potez.

Naime, kako mediji saznaju a i on sam je izjavio da je posjetio na dan Božića dom za djecu. Ppjevač je svojom pojavom i muzikom obradovao namlađe koji su nažalost, bez roditeljskog staranja. Možemo zaključiti povodom njegove izjave da je i njemu samome posjeta kao i druženje sa mališanima prijala, a također to svoje zadovoljstvo je podijelio i sa svojim pratiteljima.

– Odlazak u Dečiji dom Lipik nešto je najlepše što mi se dogodilo ovog Božića, posebno zbog toga što sam obradovao tolika dečija srca. Hvala pozivu Dnevnika Nove TV što su nas upoznali i što sam dobio tolike nove prijatelje – napisao je Grašo, očigledno vrlo ushićen ali po verovanju javnosti nemaran ili pak zaboravan.

Naime, kako tvrde njegovi pratioci da je Petar zaboravio da mu je ovo bio prvi praznik sa nasljednicom Albom te da bi to zapravo trebalo da mu bude nešto najljepše što je na dan Božića iskusio, što u opisu on, nažalost, nije naveo. Naravno da je Grašo ponosni otac i da obožava svoju mezimicu sa kojom provodi sve svoje slobodno vrijeme, ono što mu mnogi zamjeraju je što bar jednom rečenicom nije na to podsjetio. Da li mu je zamjerila i Hana koja je sa muzičarem prvi put Božić pod istim krovom obilježila i da li je zaista zbog ovoga bračna kriza Petra Graša i Hane Huljić, kao što mnogi prognozirau, na pomolu vrijeme će pokazati.