HALID MUSLIMOVIĆ BRUTALNO PRIJETI BIVŠOJ LJUBAVNICI- ”Kravama kao što si ti mjesto je u u mesnoj industriji”- A ONDA JU JE ŠOKIRAO SA OVOM PORUKOM (FOTO)

0
77

Nekada davno, prije mnogo godina, bio je jedan pjevač narodne muzike koji je bio izuzetno popularan. Ime mu je bilo Halid Muslimović i njegovo se ime danas najviše pominje u vezi sa skandalom za koji je sam kriv.

Naime, iduće sedmice se dešava presuda koja ga slijeduje jer je optužen da je istukao i prebio bivšu ljubavnicu Sonju Bašić, a to se desilo još davne 2018. godine.

On je naime toliko nervozan zbog toga da je sada čak i otvoreno prijetio, putem poruka, svojoj bivšoj švalerki.

Ranije je osnovni sud u Prijedoru odlučio da Muslimović mora platiti čak 78.000 eura Bašićevoj za zlostavljanje koje je ona trpila u periodu od 2015. od 2018. godine.

Da se prisjetimo, Bašićeva je odlučila da tuži Muslimovića za fizičko zlostavljanje 2018. godine sudu u Banja Luci, a on sam je svjestan da je duboko zaglavio. Zato sada on preko Whatsapp poruka pokušava da joj prijeti ne bi li je mogao zastašiti toliko da ona povuče tužbu.

” Krava koja da 50 litara mlijeka i prospe nogom završi u mesnoj industriji”– je samo jedna od mnogobrojnih poruka koje je Muslimović poslao svojoj bivšoj švalerki, pa je odmah potom dodao: “fino leži to i da ide nagrada”, te joj je sve to zabiberio slikom sanduka sa cvijećem.

“Ja razumijem u potpunosti da se on boji, ali sam šokirana da je on toliko očajan da misli da će me ovako prepasti i natjerati da povučem tužbu. On je onda slijep.” kazala je ona.