Halid Bešilić je u braku 40 godina: Pogiedajte kakvu damu ima kraj sebe, 0vo je njegova Sejda – plava žena, uskog struka, mnogima je zbog tog muka

0

Više puta je Halid Bešlić govorio o svojoj supruzi koja se zove Sejda, pa je i nekoliko puta govorio koliko je on volio pa da ih niko neće moći nikada da rastavi. U vrijeme kada su se oni upoznali, pjevač Halid Bešlić je bio na početku svoje karijere, pa je on imao snimljenu samo jednu pjesmu, dok je u to vrijeme Sejda radila u fabrici čokolade.

“Moja Sejda i ja smo se upoznali pa smo evo sada napunili 40 godina braka, a osim toga i mnogo ljubavi, te poštovanja koje dolazi uz zdrav brak. U vrijeme kada sam ja upoznao Sejdu, ja sam tada pjevao po kafanama, pa sam samo jednu pjesmu imao izdatu, dok je ona u to vrijeme radila u fabrici čokolade”, izjavio je Halid Bešlić pa nastavio svoju priču:

“Ja sam njoj rekao da treba dati otkaz i da se tamo ne muči bez potrebe, ali sam i imao jednu vrstu odgovornosti radi svega toga. Dugo vremena smo već zajedno i ne pamtim vrijeme kada nam nije bilo lijepo zajedno, a sada je sve tu i ljubav i navika i poštovanje, ma sve i o tome se može pričati do sutra. Mi se nikada ne bi razveli i to uopšte ne želimo”, rekao je Halid Bešlić dok je pričao kroz blagi osmijeh.

Pjevač Halid Bešlić već neko vrijeme ne nastupa i to je zbog toga što se razbolio, pa i nije baš u najboljem stanju, a tako se njegova supruga brine za njega, dok im je on obezbjedio dovoljno novca da žive kako treba ostatak života.