Trenutno Vijesti

Gurnuo živu majku u kovčeg i sahranio je: Nesretna žena doživjela 3 dana pakla – OTKRIVEN UŽASAN RAZLOG (VIDEO)

Zahvaljujući internetu i društvenim mrežama možemo saznati za neke stvari za koje prije nikada ne bismo čuli. Kada se desi nešto neobično u istoj minuti sada cijeli svijet sazna za to pa je tako i vijest koja dolazi iz Kine obišla zemaljsku kuglu.

Jedan muškarac je svoju živu 79- godišnju majku pokopao živu u jednom selu koje se nalazi na sjvereozapadu ove velike države. Sin za kojeg nije objavljeno ime , samo da se radi o porodici Ma koji ima 58 godina, je svoju majku koja se nalazila u invalidskim kolicima odveo od kuće u nepoznatom pravcu i nije se vratio kući.

Cijeli slučaj policiji je prijavila njegova žena koja se plašila da se dogodila neka nesreća a nije mogla ni sanjati šta će se desiti, i oni su krenuli u potragu. Kada su pronašli muškarca, bio je sam a nakon ispitivanja je priznao da je svoju majku zakopao živu na jednom mjestu u šumi. Već je prošlo dva dana i policija je odmah otišla na mjesto koje im je opisao i pronašli su ženu koja je još uvijek davala znakove života.

blob:https://www.youtube.com/971d0a94-38ad-4935-a7ee-a7fdb0bac1ed

Prema izvještaju koji je dala policija žena je odmah prevezena u bolnicu i smještena na intenzivnu njegu i njeno stanje je stabilno. Tužitelj iz kineske provincije Šanki je podigao optužnicu protiv sina za pokušaj ubistva. On je cijelo vrijeme nakon što je priznao policiji šta je učinio, išao sa njima da im pokaže mjesto na kojem je zakopao jadnu ženu i kažu da nije pokazao nikakvu emociju niti reakciju kada je otkriveno da mu je majka još uvijek živa.

Oglasi – Advertisement