Gudeljeva sestra prvi put progovorila za srpske medije: Priznajem, ne volim je, ovo mi je jedina želja

0

Sestra proslavljenog nogometaša Nemanje Gudelja, Vanja Gudelj, postigla je zapažen uspjeh. U Srbiji je izazvala medijsku pozornost zbog navodne svađe s budućom snahom Anastasijom Ražnatović. No, svjetski su je mediji prikazali u povoljnijem svjetlu, prepoznavši je kao teniski talent koji obećava. Sa samo dvadesetak godina, sestra Nemanje Gudelja već se proslavila kao potencijalna buduća zvijezda u svijetu tenisa. Ova talentirana brineta čak je imala privilegiju trenirati na prestižnoj teniskoj akademiji legendarne Kim Clajsters, poznate belgijske tenisačice čije su vodstvo i podrška odigrali značajnu ulogu u Vanjinoj ranoj teniskoj karijeri.

Tijekom intervjua za Novosti u dobi od 12 godina, Vanja je izrazila zahvalnost na smjernicama koje je dobila od Kim, ne samo za sebe već i za svoje kolege igrače na Akademiji. Kim je istaknula kako je važno ostati vjeran sebi i usprkos uspjehu, ako Vanja jednog dana postane jedna od najboljih. Kimina podrška i ohrabrenje učvrstili su Vanjino povjerenje u njezin napredak te je dala do znanja da je dostupna za sve upite i razgovore. Vanja je ponosno izjavila svoje srpske korijene, čvrsto istaknuvši da je privržena Srbiji, a ne Nizozemskoj. I ona i njezin brat željeli su predstavljati svoju domovinu na nogometnom terenu, što je Vanjin san bio blizu srca. Kasnije su se Vanja i njezina obitelj preselili u Španjolsku, gdje su njezina braća i sestre, Nemanja i Dragi, postali nogometne zvijezde. Vanja je krenula njihovim stopama, nastavljajući nizati zapažene uspjehe.

Trenutno ima dvadeset godina, a slike svog obiteljskog života i iskustva redovito dijeli na društvenim mrežama. Nedavno je ponosno najavila sudjelovanje na još jednom turniru i prolazak u finale. “Nažalost, nisam izašla kao pobjednica… Ipak, ostajem optimista da će moj trud i predanost treninzima uroditi pomakom u skoroj budućnosti”, rekla je Vanja pokazujući svoju ambicioznost i želju za trijumfima – osobinu koja se želi očekivano s obzirom na dugogodišnju sportsku tradiciju obitelji. Podsjetimo, Nemanjin, Dragišin i Vanjin otac je proslavljeni nogometaš s internacionalnom karijerom Nebojša Gudelj, dok je majka Olivera imala uspješnu košarkašku karijeru.