GUDELJ STIGAO U BEOGRAD ZA ANASTASIJIN ROĐENDAN! Spreman da upozna Cecu i Veljka, ali nije došao SAM! Fudbaler uhvaćen na aerodromu! (FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih i najvećih balkanskih pevačica. Njena privatnost je tokom celog njegog života bila zanimljiva medijima, samom činjenicom što je bila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Sada i nakon toliko godina, Ceca i njena porodica gotovo svaki dan nađu svoje mesto u medijima.

Kada su u pitanju najnovije vesti koje su vezane za njenu ćerku Anastasiju Ražnatović, koja isto tako privlači veliku medijsku pažnju, jedna od glavnih tema medija bio raskid dugogodišnje veze sa mladim biznismenom iz Novog Sada Đorđem Kuljićem. Ali nakon određenog vremena, čini se kako ga je itekako prebolila te je sada u vezi sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljem, koji igra za španski fudbalksi klub Sevilju.

Izgleda da su se svi iz njegove porodice obradovali kada su čuli da je njihov sin sa Cecinom ćerkom, a Anastasija je već bila nekoliko puta kod njih, a zbog treninga i utakmica Nemanja još uvek nije upoznao njenu porodicu. Kako stvari stoje, Anastasija će od sada živeti na relaciji Sevilja – Beograd.

Anastasija će u sredu, 25. maja, proslaviti svoj 24. rođendan i povodom toga organizovaće veliku proslavu. Ono što je privuklo najveću pažnju jeste to što će njen novi dečko fudbaler Nemanja Gudelj upravo na sutrašnjem slavlju konačno upoznati njenu majku Svetlanu Cecu Ražnatović i brata Veljka, kao i ostale članove porodice i prijatelje. Tome svemu potvrdila je njegova sestra Vanja na svome instagramu, jer je podelila fotografiju sa aerodroma Nikola Tesla, gde se vidi da je Nemanja sa njom i bratom Dragim stigao u Beograd.