GOTOVO JE! ZVEZDAN SLAVNIĆ PRIJAVLJEN: Nadležni hitno reagovali, dokazi UKLONJENI! (FOTO)

0

Anđela i Zvezda su bili glavna tema dok su bili članovi rijalitija i kada su započeli svoju vezu, te se rialiti samo oko njih vrtio, pogotov nakon što je Ana ušla u rijaliti, koja je Zvezdanova bivša oju je on pred kamerama javno prevario upravo sa Anđelom. To se nastavio i sada, kada je izašao napolje, nakon što je izbačen iz rijalitija. Od kako su izbačeni nalaze se u stanu Zvezdanovog oca, Moke Slavnića koji se nalazi u luksuznom dijelu Novog Beograda, a od države je Moka dobio taj stan.

Oni su na društvenim mrežama itekako aktivni, te dijele sa svojim pratiocima svake djeliće života, kao da žele pokazati svima da je njihov odnos bolji nego što je ikada bio. Isto tako pokušavaju na ovaj način zaraditi novac kako bi vratili dug Pinku kojem na osnovu ugovora koji su prekršili sa nasiljem zbog kojeg su izbačeni, sada duguju po 50 hiljada eura, ali moramo reći da im i ne ide najbolje do sada.

Zvezdana su obavijestili njegovi fanovi o tome da je njegov snimak prijavljen i da je uklonjen od strane Instagrama, a on se oglasio sada ponovo putem svog profila. U pitanju je to da je okačio jednu sliku i podržao na taj način fan stranicu, pa je krako napisao na slici “Sa posvetom za one koji su prijavili ovaj klip. Mi širimo ljubav, a vi”, napisao je on. Možete u članku i sami da pogledate kako je to sve izgedalo, a šta vi mislite o svemu ovome, pišite nam ispod.