Trenutno Vijesti

GOTOVO JE: Kristijan Golubović IZBAČEN IZ RIJALITIJA?! Produkcija donijela odluku, EVO šta se desilo!

Kada su u pitanju rijaliti programi u našem regionu, oni spadaju u najgledaniji tip emisije i ima jako puno ljudi koji prate dešavanja i danju i noću i koji su postali pravi ovisnici. Zadruga je sasvim sigurno najpoznatija od svih a njena četvrta sezona koja je počela prije mjesec dana je već i te kako uzbudljiva.

Jedan od glavnih likova koji ima i najviše obožavatelja je Kristijan Golubović koji je poznati pripadnik kriminalnog miljea u Beogradu i koji je veliki dio svog života proveo u zatvoru. I sada je, dan nakon što je odslužio kaznu u aprilu mjesecu sa vlasnikom TV Pink, Željkom Mitrovićem potpisao ugovor u ulasku u Zadrugu i prema nekim informacijama on je i najplaćeniji takmičar koji ima i neke privilegije koje drugi nemaju.

Pored njega tu su Miljana Kulić i njena majka Marija koje su poznate po skandaloznom ponašanju, ali i Vladimir Tomović koji je od samog početka ove sezone stalno sa nekim u sukobu. Tako je na njega nasrnuo fizički nakon jedne rasparave i Miki Đuričić koji je odmah i diskvalifikovan. Koliko je popularna Zadruga i Kristijan govori podatak da je više gledalaca posmatralo kako on spava u rialitiju nego što ih je gledalo centralni dnevnik na državnoj televiziji.

Ljudima je Kristijan interesantan jer jako često priča neke priče iz svoje prošlosti koja je bila burna a to očito ljude inetresuje. Kristijan je već jednom prilikom napustio Zadrugu za vikend, kada je dobio dozvolu da se vidi sa porodicom, a sada on i još devet učesnika rijalitija izlaze sa imanja da bi gostovali u AmiDži šou.