GOTOVO JE, DŽEJLA NIJE MARIJINA DEVOJČICA..SINOĆ OBJAVILA SLIKU, ZARUČILA SE: PA GLEDAJTE ZARUČNIKA, AUUUU GORILE..(FOTO)

0
303

Džejla ramović je mlada BH pjevačica koja je ušla u anale Zvezdi Granda, jer je izdominirala jednom sezonom kao niko do tada, a kako stručnjacvi nagovještavaju nema šanse da se još jako dugo vremena pojavi neko sličan njoj. Ona je tada izabrala Mariju Šerifović za mentora, koji ju je samo isklesao u više nego profesionalnog pjevača.

Odmah nakon toga krenula je sa njom na jednu mini balkansku turneju, a da bi joj bila sjajna odskočna daska, marija ju je povela sa sobom na američkju turneju, gdje je Dđejla zaradila jako dobre pare, što je za jednu početnicu i više nego solidna stvar. Međutim, kada su se počele pojavljivati njihove slike iz Majamija i Los Anđelesa koje su ruku na srce bile pomalo prisnije, odmah su po balkanu krenule proiče kako su njih dvije u vezi.

Ta priča se jako dugo povlačila po medijima, a u posljednjih mjesec dana je toliko eskalirala da je Džejlin otac totalno poludio na sve to, a Marija Šerifović se oglasila te je rekla da ništa neće pokvariti odnose njenih i Džejlinih roditelja, i da je cijala priča izašla iz novinarskoga pera. Da sve stvarno nije tako pokazuje i Džejlin Instagram nalog koji je od jutros pun čestitki, mlada djevojka iz Goražda se napokon zaručila.

Ona se tako jutros rano slikala ispred ogledala, a na ruci na kojoj se nosi zaručnički prsten, kod nje je sijevalo sa svih strana. Odmah su krenule da pljušte razni komentari, a zaruke su po svemu sudeći ipak pale, ili je Džejla to namjerno uradila ne bi li pobila sve ove priče oko nje i Marije.