GOTOVA STVAR! ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SE SELI U ŠPANIJU Evo kad pakuje kofere i seli se kod Gudelje! ŠTA ĆE REĆI CECA?

0

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih i najvećih balkanskih pevačica. Njena privatnost je tokom celog njegog života bila zanimljiva medijima, samom činjenicom što je bila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Sada i nakon toliko godina, Ceca i njena porodica gotovo svaki dan nađu svoje mesto u medijima.

Kada su u pitanju najnovije vesti koje su vezane za njenu ćerku Anastasiju Ražnatović, koja isto tako privlači veliku medijsku pažnju, jedna od glavnih tema medija bio raskid dugogodišnje veze sa mladim biznismenom iz Novog Sada Đorđem Kuljićem. Ali nakon određenog vremena, čini se kako ga je itekako prebolila te je sada u vezi sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljem, koji igra za španski fudbalksi klub Sevilju.

Izgleda da su se svi iz njegove porodice obradovali kada su čuli da je njihov sin sa Cecinom ćerkom, a Anastasija je već bila nekoliko puta kod njih, a zbog treninga i utakmica Nemanja još uvek nije upoznao njenu porodicu. Kako stvari stoje, Anastasija će od sada živeti na relaciji Sevilja – Beograd. Kada je ova inforamcija dospela u javnost mnogi su pomislili da je upravo Gudelj razlog prekida veze sa Đorđem ali Anastasija ne mari puno za sve te špekulacije i uživa sa svojim novim izabranikom.

Nedavno je Anastasija proslavila svoj 24. rođendan i cela porodica Gudelj na čelu sa Nemanjom su došli na proslavu u Srbiju i konačno upoznali Ražnatoviće. Poznato je da je u nekoliko navrata Anastasija bila u Španiji i dobro upoznala njegove roditelje. Kako saznajemo, Nemanja je nedavno poveo razgovor o zajedničkom životu i izgleda da će mu želja biti ispunjena jer Anastasija uveliko razmišlja o preseljenju u Španiju. On dakle ima jako dobar ugovor sa Seviljom i izgleda da Anastasiji uopštene bi smetalo da tamo živi. Kako li će na ovo reagovati njena majka Ceca, ostaje da vidimo…