GOSTI SU SE VESELILI I IGRALI A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Mladoženja je ustao i svi su se skamenili od njegovih reči! (FOTO)

0

U današnje vrijeme je sve više parova koji se razvode i uskoro će broj rastavljenih brakova biti veći od broja sklopljenih. Razloga ima puno i svaki slučaj je priča za sebe a mi vam danas pišemo o braku koji je vjerovatno najkraće trajao i kao takav bi mogao da uđe i u Ginisovu knjigu rekorda.

Jedan par iz Iraka se raveo dok eje još uvijek trajala njihova svadba a razlog je po mnogima bizaran. Sve se desilo u Bagdadu a nekoliko minuta nakon što su mladenci razmijenili svoje zavjete mladoženja je zatražio razvod. Vjerovali ili ne razlog za to je bila pjesma koju je mladenka naručila prije razmjene zavjeta a koja se zove Mesaitara što bi u prevodu značilo Ja sam dominantna a koju izvodi pjevačica Lamis Kan iz Sirije.

Grubi prevod ove pjesme odnosno njenog prvog stiha je: “Ja sam dominantna, vladaću tobom po svojim strogim pravilima, izludeću te ako pogledaš druge devojke na ulici. Da, ja sam dominantna, ti si moj komad šećera. Dokle god si sa mnom, hodaćeš pod mojom komandom.” a ove riječi je mladoženja shvatio kao ponižavajuće i nije mogao da pređe preko njih.

Iako se mlada samo htijela našaliti sa njim izborom ove pjesme on je smatrao da ga je uvrijedila i ponizila pred rodbinom i prijateljima i odmah je tražio da prekinu pjesmu a zatim je počeo da se svađa sa mladinom poordicom koji su stali na njenu stranu. Tada su se uključili i članovi njegove porodice i došlo je do pravog haosa i propasti veselja a pošto niko nije odstupao od svojih zahtijeva mladoženja je odmah zatražio poništenje braka.