GORE DRUŠTVENE MREŽE ZBOG MORSKE SIRENE KOJA SE POJAVILA NA OBALI AFRIKE- Bizaran snimak pregledali milioni- REAGOVALA I POLICIJA DVIJE ZEMLJE (VIDEO)

0

Internet je zaista mesto na kojem postoji apsolutno sve što nas interesuje. Pored toga, često nam preko društvenih mreža “servira” neki sadržaj koji je u datom trenutku popularan, da li bio regionalan ili svetski. Neke fotografije ili video sadržaji su uspeli stvoriti zaista veliku zainteresovanost i mi vam danas donosimo upravo nešto tako. Pročitajte o čemu je reč u nastavku teksta!

@aamircali

Real Mermaid Caught in Muizenberg South Africa🧜‍♀️🧜😳🤔

♬ original sound – Aamir Cali

Ovaj slučaj nam dolazi iz Afrike, gde se navodno pojavila sirena. Naime, Meri Misjoka iz Mujzenberga u Južnoafričkoj Republici na Tik Toku je sakupila milione pregleda svojim snimkom, a veliki dio onih koji su pogledali ovaj snimak je bio uvjeren da je snimak pravi i autentičan. Nakon toga, ona je objavila i drugi snimak na kojemu prolaznici gledaju sirenu koja se nalazi na obali.

Potom se u priču uključila i još jedna influenserka koja je potvrdila da je ovaj snimak definitivmo autentičan i realan. Ipak, na kraju se ispostavilo da je sve ipak bila mašta ovih influenserki i tiktokerki kako bi prikupili što je više moguće pregleda i stekli neki vid popularnosti. Mora se priznati da su uspele skrenuti planetarnu pažnju a i da su itekako na kreativan i drugačiji način osmislili sve to.

Zbog ovih snimaka se digla jako velika medijska pažnja te je na kraju morala da reauguje i policija dve zemlje, kenije i južnoafričke republike, te su obe policije izdale svoja saopštenja u kojima su istakli kako policija nema nikakva saznanja o sirenama koje su talasi izbacili na obalu. Sada se pretpostavlja da je sve samo jedan zanimljiv trik da bi se postigla što veća popularnost na društvenim mrežama.