Godinu dana od rođenja ćerkice RASTALI SE Jelena Janković i Branko Barać: Jelena spakovala kofere i otišla! (FOTO)

0

Mesec maj je zaista rezervisan za Evroviziju ali i tenis jer se u veoma kratkom roku odigrala dva velika i odlična turnira u Madridu i Rimu. Poznato je da je Novak Đoković ponovo ušao u formu iako su ga mnogi otpisali zbog debakla kojeg je preživeo u Australiji. Mi vam danas pišemo o najuspešnijoj teniserki iz Srbije, a to je Jelena Janković. Saznajte o čemu je zapravo reč u nastavku ovog teksta!

Jelena Janković, poznata i kao Džej Džej, je srpska teniserka rođena 28. februara 1985. godine u Beogradu. U dosadašnjoj karijeri je zabeležila preko 600 pobeda i najveći broj trijumfa za reprezentaciju Srbije. Jedna je od tri teniserke koje su bile broj 1 i u juniorskoj i u seniorskoj konkurenciji.

Poznato je da je ona zbog svoga privatnog života stavila tačku na svoju tenisku karijeru. Ona se dakle pre godinu dana udala, te je rodila ćerkicu kojoj je dala ime Una. Nakon što je Una proslavila svoj prvi rođendan, Jelena se zapravo rastala sa svojim mužem Brankom Barać. Jelena je morala i da otputuje u Ameriku na jedno službeno putovanje.

Kako piše Story, njen požrtvovani suprug je ostao sam sa njihovom mezimicom a Jelena je napustila njihov porodični dom jer je bila pozvana da bude gost na jednom teniskom događaju. Tu je pojavila u modernom narandžastom odelu i svima je zapala za oko jer su je svi komentarisali. Izgledala je dobro i zračila pozitivnom energijom. Također je govorila o svojoj karijeri i iskustvima u tenisu. Na sreću muža i njihove male kćerkice Jelena se u Americi nije zadržala dugo i brzo se vratila u njihov zagrljaj.