GOCA TRŽAN I MUŽ PODIJELILI RADOSNE VIJESTI, ČESTITKE STIŽU SA SVIH STRANA: Nisu mogli sakriti sreću! – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

GOCA TRŽAN I MUŽ PODIJELILI RADOSNE VIJESTI, ČESTITKE STIŽU SA SVIH STRANA: Nisu mogli sakriti sreću!

O privatnom životu Goce Tržan poznate pjevačice se dosta pisalo i nakon njenog razvoda od prvog supruga a posebno kada je stupila u ljubavnu vezu a kasnije se i udala za puno mlađeg muškarca. Radi se o muzičaru koji svira u njenom bendu, bubnjaru Raši Novakoviću a njih dvoje su se vjenčali prije tačno pet godina, 20. septembra 2015. godine.

Tim povodom je Goca za medije rekla da je njima dvoma sve ljepše i da se sve više vole kako vrijeme prolazi a kada su je pitali kako će proslaviti godišnjicu braka ona je rekla da će to biti skromno i intimno i da će biri sami. Ona je dodala da je puno puta u životu probala neke stvari a da u stvari nikada nije znala šta je čeka i šta će se desiti, ali da nije pogriješila kada je njen brak u pitanju.

Svjesna je da u životu ne postoje nikakve garancije pa tako ni za nejn brak i njihovu ljubav i baš zato čovjek treba da uživa u svakom trenutku. Nikada se ne zna kakva je nečija sudbina i šta nam budućnost donosi ali je bitno u vezi imati povjerenje. Goca kaže da Raši nikada ne provjerava mobitel i da nije ljubomorna i ne želi da se opterećuje takvim stvarima.

Ona ljubomoru smatra izrazom nesigurnosti ii straha a to su njoj nepoznati osjećaji. Kada su u pitanju društvene mreže i veze koje se uspostavljaju putem njih a zbog kojih se ruše mnogi brakovi Goca smatra da je sve to nerealno i na svu sreću ni ona a ni njen muž nisu ovisnici o modernoj tehnologiji. Njima su socijalne mreže jedan vid posla i to je sve. Kada je u pitanju njena karijera ona je kao i kod ostalih stopirana zbog korona virusa ali je Goca i dalje u žiriju Pinkovih zvezdica i publika je voli.

Oglasi – Advertisement