GOCA BOŽINOVSKA O SINOVLJEVOJ SVADBI : BRIGA ME ZA MIRKOVO VJENČANJE!

0

Marko Šijan, sin Goce Božinovske, ne krije da uživa u ljubavi sa Bojanom Rodić, sa kojom ima jednog sina,a čekaju i dugog. Nakon dugog iščekivanja, par je obradovao javnost kada je saopštio da će uskoro stati na ludi kamen sredinom ovog mjeseca.

Marko Rodić sa sinom Zpranom i svjom vjerenicom već uveliko živi u porodičnoj kući Surčinu, ali zbog pandemijski mjera oni do sada nisu mogli da upriliče svadbenu proslavu.

Ipak, ovi mladi roditelji su uspjeli da se usklade, te proteklih nedjelja vrše zadnje pripreme, kako bi se 15. septembra pred svojim najmilijim zakleli jedno drugom na vječnu ljubav. Tim povodom oglsila se i Goca i otkrila kako teku pripreme, kao i koliko pomaže siu i snajki oko organizacije dugo iočekivanog vjenčanja. Međutim, ona je otrkila da je sebe odlučila počastiti odmorom, te da uopšte ne razmišlja o sinovoj ženidbi.

– Ako mi verujete, ne pripremam se ni za šta. Trenutno nisam u Srbiji, na moru sam, i ne želim da razmišljam ni o čemu – rekla je pjevačica.

– Uzela sam godišnji odmor i dok sam ovde ne želim da se bavim pripremama Mirkovog venčanja. Kada dođem u Srbiju, tada ću razmišljati o svadbi, sada hoću malo da uživam – objasnila nam je Goca.

S druge strane, da s nestrpljenjem čeka da obuče bijelo, Bojana je potvrdila kada je na društvenim mrežama podjlila fotografiju na kojoj nasmijana pozira u vjenčanici. Podjećanja radi, o Gocinom odnosu sa snajkom dosta se pisalo, a obe su u nekoliko navrata demantovale glasine da se ne slažu, te da među njima postoji tenzija.