GLUMICA IZ “Mi nismo anđeli” ČUVALA OVE DETALJE 17 GODINA: Otkrila tajnu za koju niko nije znao, “Bježala sam od njega, čak su i roditelji htjeli krenuti za mnom”..

0
183

Ona uživa u svom životu, ali Mirka se odlučila malo prisjetiti scena iz filma u kojem je glumila, “Mi smo anđeli”.

– Kada je Srđan-redatelj filma, krenuo da radi kastinge po osnovnim školama, odlučila sam se prijaviti pa su me odmah primili. Prošlo je dva mjeseca i jedna djevojka i ja smo završile kasting u kafani koju je držao Nikola Kojo. Željeli su da vide kako izgledamo u kadru sa Kojom, pa smo tu snimile nekoliko scena, kasnije sam dobila ulogu.

– U filmu sam imala tri ili četiri partnera sa kojima sam morala izvesti ljubavne scene, pa mi je bilo neugodno jer sam imala samo 13. godina. Nisam imala nikakvog iskustva, pa me bilo strah. Kada bi mi javili da neće na sljedećoj sceni biti takvih kadrova, izdahnula bih. – rekla je Mirka kroz smijeh, pa priznala da je prvi poljubac imala pred kamerama.

 

– Prve emotivne scene sam imala sa Goranom Jevtićem, bježala sam od njega zato što je to meni bio stres. Nisam spavala poslije toga, pa su moji odlučili da krenu sa mnom na snimanje. Ali, otišla sam sama pa je Goran primjetio da mi je neugodno i tako je prišao i pomogao mi. – rekla je Mirka.