GLUMICA 30 GODINA BILA U TAJNOM BRAKU SA ČOVEKOM KOGA ZNA CELA NACIJA: Evo o kome se radi! (FOTO)

0

Tema današnje članka jeste glumica koju svi vrlo dobro poznajemo, a pamtimo je po velikim ulogama koa i njenom braku sa Radetom Markovićem. Dakle Olivera Marković je otkrila dugo čuvanu tajnu, a to je da se ona sa svojim mužem spojila zbog jedne tragedije te da je nakon braka sa njim imala drugi brak koji je bio duži.

Drugi brak je bio sa Dušanom Bulajićem te je sa njim provela ostatak svog života. Kako mediji saznaju glumica je svoju prvu ljubav u životu upoznala u beogradu 1944. godine dok je bila još tinejdžerka na Korlačevom univerzitetu. U tom periodu se okupljala omladina da bi svojim kreativnim znanjem stvarala pozorišne predstave.

 

Mediji iznose informacije o upoznavanju Olivere i Radeta, a priča se da je jednog dana Rade došao na audiciju te jako loše odigrao dio si Nušićevog “Sumnjivog lica”, što je i sam potvrdio ali na kraju je ipak bio primljen. Te godine su upravo uplovili u vezi. Dok su stojali u jednom holu stana koji je imao pet soba na adresi Terazija broj 12 priključio im se te počeo ih podučavati jevrejski reditelj opere i drame Erih Helc.

Nakon toga oni su planirali napraviti nekoliko predstava koje su se trebale odigrati nakon oslobođenja ali s obzirom da je tada počelo američko bombardovanje Beograda, Kolarac je bio u centru dešavanja.