Glumac oduševio u seriji “Besa”, a malo ko zna da da mu je supruga OVA LEPOTICA: Imaju dvoje dece, a ćerka im nosi NEOBIČNO IME! (FOTO)

0

Zadnjih deceniju ili dvije, ljudi su se dosta okrenuli serijama na televiziji i internetu. Tokom 1990-ih kad se pojavila serija “Twin Peaks” i pokazala da serije mogu biti kvalitetne na nivou filma i pričati kontinuiranu priču, postavljeni su temelji koji su doveli do danas kada imamo pregršt serija koje nude Netflix i ostali.

Filmovi su i dalje jako popularni, ali kada su streaming servisi u pitanju, širom svijeta se prave serije koje su masovno popularne i gledane a kod nas je u zadnje vrijeme takva serija “Besa”. Mnogi glumci ove serije su se dodatno proslavili, a jedan od takvi je i Marko Janjić.

Janjić je poznat i po svojoj prethodnoj ulozi u seriji “Urgentni centar”, a sada u seriji “Besa” tumači ulogu inspektora “Mirka Sandića” i doživio je veliki uspjeh i uživa u popularnosti i profitu koje sa sobom ta serija nosi. Međutim, kao mnoge pametne estradne ličnosti, on privatni život drži za sebe. Slabo ko je vidio njegovu lijepu suprugu Bojanu koju možete vidjeti u ovom članku na slici ispod. Marko i Bojana su roditelji dvoje djece po imenu Nasja i Andrija. Sina je dobio u 29. godini tik pred snimanje serije “Urgentni centar” i danas se čine kao jako sretna porodica.

Većina estradnih zvijezda previše pristupa omogući fanovima i medijima putem društvenih mreža i slično, pa je lijepo vidjeti da je nekima od njih preče imati zdrav porodični život nego koristiti svoje svakodnevne aktivnosti radi relevantnosti, skandala i zarade koja proizizlazi iz svega toga. Šta vi mislite o svemu ovome?